District One: 21 – Review

SALTED CARAMEL BUTTERED PRALINES & CREAM

Omschrijving van het merk zelf:

Perfect for this cold weather. Salted Caramel by District One 21 is reminiscent of a sweet buttered pralines & cream.

Review:

De fles nog ongeopend ruikt naar iets geweldigs. De fles bevat een gouden liquid, qua kleur maar ook qua smaak. District One heeft 1 smaak en deze overtreffen lijkt me een onbegonnen zaak.

Toen ik mijn kind voor het eerst zag, wist ik dat het goed was. Zo perfect, geen enkel andere poging zou in de buurt komen, laat staan overtreffen en dus was ik gelukkig en tevreden met m’n ene zoon.
Deze liquid is ook zo’n one of a kind. Ik snap dat de maker geen poging heeft gedaan om nog een liquid te creëren die beter is, of op z’n minst even goed. Dit is een voltreffer, midden in de roos!

Ik heb moeite om de juiste bewoording te kiezen. Ken je het ijs Pralines and Cream van Häagen Dasz? Daar doet deze liquid me aan denken als ik eraan ruik en als ik het proef. Neem dat ijs als basis en giet er rijkelijk een warme karamelsaus overheen.

Als eerste proef ik de lekkerste karamel gemaakt van suiker in roomboter gesmolten met een snufje zeezout. De roomboter en het zout maken deze liquid voor mij verslavend lekker. Naast de karamel proef ik heel licht wat nootjes en een lichte room, net als roomijs.
De smaak verandert steeds naar mate ik hem langer damp. Als hij wat langer in m’n tank zit en als de coil al wat warmer is, vind ik hem op z’n lekkerst. Het is net of de smaak nog even in m’n mond blijft hangen. Niet dat er een sweetner aan m’n lippen blijft plakken, er blijft iets van een warme smaak achter.

Alle aroma’s komen samen tot een heerlijk geheel. Het is geen zware smaak die snel je neus uit komt. Het is geen heel zoete liquid die de coil zwart blakert. Het smaakt voor mij perfect. Ik denk dat dit 1 van de lekkerste liquids is die ik tot nu toe heb geproefd.

Werkelijk subliem                            bron:    reviews 评论 just a 只是 lady 女士

Translate »
Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
Email
E-liquidservices

Beste klant van E-liquidservices,

 

Zoals u weet zijn wij aan het verhuizen.

Helaas heeft deze overgang vertraging opgelopen, maar wij verwachten begin november weer operationeel te zijn.

Wij zien u dan graag terug.